Houten deuren haacht

Specialist voor houten deuren in haacht

Wij zijn specialist voor houten deuren haacht en omgeving. Schuren, renoveren, op maat maken: Bij ons zit je altijd goed. Reken op onze ervaring en ons vakmanschap voor renovatie van oude houten deuren of voor mooie nieuwe houten deuren, voor zowel binnen als buiten.

Heb je vragen? had je graag een vrijblijvende, gratis offerte gehad voor een houten deur op maat? Twijfel niet contact met ons op te nemen.

Je houten deuren op maat laten maken?

Wil je al je houten deuren op maat laten maken? Je wil je deuren precies hebben zoals je ze in je gedachten hebt? Dan kan je rekenen op onze ervaring en kwaliteiten op gebied van schrijnwerkerij voor de houten deuren van je dromen. Voor minder moet je immers niet gaan!

Hout is trouwens een uitstekende keuze als materiaal voor je deuren, zowel binnen als buiten. Het hout voor je buitendeur of voordeur is brandvertragend, door de lage warmtegeleiding en verkoling. Bovendien kan je houten deuren ook inbraak werend laten maken, door onder meer de scharnieren, sloten en hoekverbindingen te verstevigen.

Houten binnendeuren met naadloze afwerking

Over het kiezen van juiste binnendeuren voor je woning slaap je best een nachtje of twee. Je deuren bepalen immers voor een groot deel het uitzicht en de sfeer van je woning.

Denk je aan houten binnendeuren laten maken? Dan is het goed te weten dat niet alle houten deuren gelijk zijn. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor massief houten deuren of vlakke deuren. Ook op vlak van type hout zijn er knopen door te hakken.

In elk geval is hout een goede keuze voor al je binnendeuren. Of je nu op zoek bent naar een mooie schuifdeur, dubbele deur, retrodeur of stijldeur: Hout werkt altijd en ziet er altijd goed uit. Hout werkt immers niet alleen in een landelijke woning, maar je kan het ook perfect combineren met een modern, straks interieur. Bovendien kan je houten deuren ook inbraak werend laten maken.

Natuurlijk zit je bij ons ook goed voor een naadloze afwerking met de juiste kozijnen, deurlijsten, plinten en beslagwerken, zodat de deuren en de ruimten in je woning perfect in harmonie zijn met elkaar.

Dus: Op zoek naar een ervaren vakman voor houten deuren haacht of omgeving voor houten binnendeuren op maat? Twijfel niet ons te contacteren voor meer info of een gratis offerte.

Houten buitendeuren: Warm, isolerend en brandveilig

Houten buitendeuren dragen sterk bij tot het wooncomfort. Ze voelen altijd aangenaam warm aan en bezitten van nature uit een hoge isolatiewaarde. Hout isoleert doeltreffend tegen geluid, water, wind en ze zijn daarbovenop ook nog eens brandveilig.

De materiaalkeuze van je buitenschrijnwerk is bepalend voor het uitzicht van je huis. Houten deuren kunnen zowel in een klassiek als in een zeer moderne woning perfect tot uiting komen. De keuze van een buitendeur is ook afhankelijk van het materiaal of de stijl van de buitenramen.

Oude houten deuren renoveren

Hout wordt al eeuwenlang gebruikt in woningen en is dus het ideale materiaal voor deuren bij renovaties van rustieke of landelijke huizen. Toch past hout ook perfect in een nieuwe, strakke of moderne woning.

Zoek je een ervaren vakman voor het renoveren van oude houten deuren haacht of omgeving? Reken op ons. Neem vrijblijvend contact op.

Houtsoorten

Er bestaan veel verschillende houtsoorten. Daardoor heb je dus ruim de keuze voor je houten binnen- of buitendeuren. Zo kan je kiezen uit onder meer:

  • Meranti
  • Afzelia
  • Merbau
  • Douglas
  • Lorken
  • Sipo

Bescherming en onderhoud

Wanneer je voor hout kiest, zijn de bescherming en het onderhoud van het materiaal van belang. Vermits deuren en vensters alle weersomstandigheden moeten trotseren, gebruik je best een duurzame houtsoort die ongevoelig is voor schimmels, zwammen en insecten. Houd er ook rekening mee dat deze houtsoorten zonder bescherming in ieder geval gaan vergrijzen onder invloed van UV-stralen.

Je laat je buitenschrijnwerk best elk jaar nakijken. Zodra er plaatsen zijn waar de behandeling beschadigd is, moeten deze geschuurd en behandeld worden voor de winter.

Vakman nodig voor houten deuren haacht en omgeving. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een gratis offerte.